Ultraääni-ihonpuhdistus

Kirkastaa, kosteuttaa, pehmentää ja tasoittaa pintajuonteita ja ihonväriä.

Mitä ultraääni-ihonpuhdistus tekee?

Ultraääni-ihonpuhdistus on kasvohoitona hellävarainen ja irrottaa iholta kuolleen sarveissolukon ja jättää ihonpinnan sametinpehmeäksi. Syväpuhdistus vaihe liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet täysin kivutta, jättämättä jälkeäkään ihon pinnalle. Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ikää katsomatta.

Parhaat tulokset hoidosta saat hoidon kerran viikossa × kuuden viikon ajan sarjalla. Suositeltava hoitoväli on n. viikko. Sen jälkeen voit jatkaa ylläpitohoitoja pidemmällä hoitovälillä. Myös yksittäisen hoitokerran vaikutus on selvä. Sopii siis esimerkiksi juuri ennen erityistä juhlaa tai tilaisuutta.

Vaikutukset: Puhdistaa ihoa tehokkaasti, poistaa kuollutta ihosolukkoa, pehmentää, elastisoi, kirkastaa, vähentää epänormaalia pigmentaatiota, vahvistaa ihon kudosten aineenvaihduntaa ja verenkiertoa.

Hoitoa ei voi tehdä: Jos sinulla on migreeni, epilepsia, pahanlaatuiset ihomuutokset ja tulehdukset, syöpä, sydämentahdistin, juuri suoritettu kauneusleikkaus (karenssiaika), jos olet raskaana.

Sisältää: Pintapuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, höyrytys, pehmentävä naamio, ultraäänipuhdistus, naamio, hoitovoide ja kotihoito-ohjeet.

1 tunti 75€