Intensiivinen kasvohoito

Erittäin tehokas hoito, joka puhdistaa, kuorii, kosteuttaa. Hoidossa käytetään timanttihiontalaitetta, ultraäänipuhdistuslaitetta ja ultraääni-lifting laitetta.

Timanttihionnalla voidaan hoitaa monia eri iho-ongelmia ja sen lisäksi timanttihiontahoidot kiinteyttävät ihoa tehden siitä tasaisemman. Hionta lisää myös kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä parantaa tuotteiden imeytymistä. Ihoa käsitellään pienellä hoitopäällä, joka alipaineen avulla nostaa ihoa timanttipintaa vasten ja saa aikaan kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Säädettävän alipaineen avulla voidaan tehdä hellävaraisiakin kuorintoja, jotka sopivat myös herkälle iholle.

Timanttihionnan vaikutukset: kuorii ja puhdistaa ihoa, avaa tukkeutuneita ihohuokosia, poistaa mustapäitä ja talia sekä hoitaa aknea, madaltaa ja vaalentaa arpia, ihonväri tasoittuu ja kirkastuu, silottaa matalia juonteita, vaalentaa pigmenttiläiskiä, uudistaa ja kiinteyttää ihoa, allergiavapaa ja kivuton.

Ultraäänipuhdistus on hellävarainen ja irrottaa iholta kuolleen sarveissolukon ja jättää ihonpinnan sametinpehmeäksi. Syväpuhdistus vaihe liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet täysin kivutta, jättämättä jälkeäkään ihon pinnalle.

LIFTING-laite kohottaa ihoa stimuloimalla kasvolihaksia. Vaikutukset perustuvat lymfakierron ja ihosolujen toiminnan aktivointiin sekä kasvolihasten tehojumppaan. Myös syvällä sijaitsevat iholihakset jäntevöityvät. Tuloksena ovat kiinteämmät ja nuoremman näköiset kasvonpiirteet.

Sisältää: Pintapuhdistus, ihoanalyysi, timanttihionta, ultraäänipuhdistus, ultraääni lifting käsittely, naamio, seerumi, hoitovoide ja kotihoito-ohjeet.

1 tunti 95€