Ihon syväpuhdistus

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle.

Perinteinen ihonsyväpuhdistus. Iholta poistetaan komedoraudalla mustapäät, miliumit ja muut epäpuhtaudet.

Vaikutukset: Syväpuhdistaa, heleyttää ja raikastaa ihoa.

Sisältää: Pintapuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, höyrytys, pehmentävä naamio, mekaaninen puhdistus,naamio ja hoitovoide, kotihoito-ohjeet.

Täydellinen kasvohoito 1 tunti 30 min 115€

Sisältää: pintapuhdistus, höyrytys/kuorinta, epäpuhtauksien poisto, RF-hoito seerumi, kasvohieronta, naamio, hoitovoide, kulmien muotoilu vahalla ja kestoväri ripsiin ja kulmiin.

Rentouttava kasvohieronta 1 tunti 75€

Miksi me ihmiset painamme menemään otsa ja naama rypyssä? Nykyajan kiireisen elämänrytmin, stressin ja tietotulvan takia aivosi ja mielesi toimivat ylikierroksilla. Pää ja kasvojen alue joutuvat rasitukselle. Pitkittyneenä tämä ainainen kiire alkaa näkyä kasvoillasi. Kasvojen alueen lihakset jäykistyvät, vetäytyvät kasaan ja menettävät kimmoisuutensa. Rypyt lisääntyvät ja juonteet syvenevät. Näytät ikäistäsi vanhemmilta.

Kohottava kasvohieronta on luonnonmukainen, äärimmäisen rentouttava kasvojen hierontahoito, joka tekee ihmeitä. Se pehmentää ja nuorentaa ilmettäsi vuosia.

Kohottava kasvohieronta:

- laukaisee kasvojen lihasten ja niitä yhdistävien kudosten jännitystiloja

- parantaa lihasten hapen- ja ravinnonsaantia

- tehostaa lymfaattista kiertoa - vähentää ryppyjä ja häivyttää juonteita

- pehmentää yleisesti kasvojen ilmettä

- rentouttaa

Parhaat tulokset hoidosta saat 6 - 8 hoidon sarjalla. Suositeltava hoitoväli on n. viikko. Sen jälkeen voit jatkaa ylläpitohoitoja pidemmällä hoitovälillä. Myös yksittäisen hoitokerran vaikutus on selvä. Sopii siis esimerkiksi juuri ennen erityistä juhlaa tai tilaisuutta.

Sisältää: Pintapuhdistus, kuorinta, seerumi, kasvojen hieronta, hoitava silmänaamio, naamio, silmänympärysvoide, hoitovoide. Seerumi imeytetään ihotyypin mukaan kasvohieronnan aikana.

1 tunti 75€


Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki