Exuviance retinolikuorinta

Retinolia ja patentoitua CitraFilliä sisältävä edistynyt koostumus kuorii sekä parantaa ihon rakennetta, hehkua, jäntevyyttä ja sävyä. Kuorinta luokitellaan pinnalliseksi, palautumisaika on lyhyt ja se sopii useimmille ihotyypeille.

Retinolikuorinta sopii kaikille uusiutumisen tarpeessa oleville ihotyypeille. Tämän tehokkaan hoidon avulla voidaan vaikuttaa monenlaisiin iho-ongelmiin, kuten juonteisiin ja ryppyihin, epätasaiseen pigmentaatioon ja heikentyneeseen jäntevyyteen. Retinoli vaikuttaa tehokkaasti myös akneen taipuvaiseen ihoon. Kuorinta vähentää aknearpien näkymistä ja tulehduksen jälkeistä hyperpigmentaatiota.

Kuorinta-aine levitetään hoitolassa ja asiakas poistuu hoitolasta kuorinta-aine ihollaan. Kuorinta-aine ei ole levitettäessä kovin näkyvää. Asiakas pesee itse kuorinta-aineen pois noin 8 tunnin kuluttua (3 tunnin, jos iho on herkkä). Ihon hilseily näkyy normaalisti noin 2–4 päivää kuorinnan jälkeen ja voi kestää noin 2–5 päivää. Hilseilyn voimakkuus voi vaihdella eri henkilöillä. Retinolikuorintaa seuraavalla viikolla tulee käyttää mietoja tuotteita, joissa on PHA:ta. Hoito suositellaan tehtäväksi 4–6 viikon välein. Hoitoon sisältyy matkakokoisia kotihoitotuotteita mukaan.

Sisältö:

• Retinoli 1 %, A-vitamiinin muoto, joka kuorii, tasoittaa ihonsävyä ja vahvistaa tukikudosta, mikä vähentää pintajuonteiden ja ryppyjen näkymistä.

• CitraFill 4 % elvyttää kollageenisynteesiä ja lisää jäntevyyttä.

• Bisabololilla on rauhoittavia ominaisuuksia.

• E-vitamiini vähentää vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia.

AINESOSAT: Alcohol Denat, Butyloctyl Salicylate, Propylene Glycol, Triethyl Citriate, Polysorbate 20, Retinol, Tocopheryl (E-vitamiini) Acetate, Bisabolol, BHT

Varotoimet:

• A-vitamiinia oraalisessa muodossa ei suositella raskaana oleville. Paikallinen käyttö ihonhoidossa ei tiettävästi aiheuta vaikutuksia, mutta retinolituotteita ja -hoitoja tulee varmuuden vuoksi välttää raskauden ja imetyksen aikana.

• Kuorintaa ei pidä tehdä henkilöille, jotka käyttävät oraalisia tai topikaalisia (ihon kautta imeytyviä) reseptipohjaisia retinoideja.

• Retinolia tai AHA-happoja sisältävää ihonhoitoa ei yleensä tarvitse keskeyttää ennen kuorintaa, mutta kuorinnan jälkeen on pidettävä tauko.

45 min 85€


yhteystiedot

Vanhanlinnantie 3,
00900 Helsinki

Itiksen Prisman katutaso,

Mehiläisen vieressä

Puh. 044 213 3075 ja

09 343 3220
info@kauneushoitolapinkki.fi

 

Aukioloajat

ma-pe: 10 - 20

la: 10 -18

su: sopimuksen mukaan

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

© 2019 Kauneushoitola Pinkki